2013-07-06 11:18:39• hírek • Blikk.hu

Háttérbe szorította Lilu Istenest

Másodhegedűs lesz az X-Faktorban Lilu mellett Istenes Bence. Eredetileg arról volt szó, hogy az RTL Klub tehetségkutatójában a csinos, ízig-vérig profi szőke televíziós, valamint a nála jóval tapasztalatlanabb fiatalember egyenrangú felek lesznek.

A Blikk azonban biztos forrásból megtudta, a tervek szerint nem egyforma szerepet kap a két fél.

- Nagyobb feladatokat adnak a tévénél Lilunak. A következő szériában szombaton és vasárnap is lesz X-Faktor, amelynek csak a szombati részét vezetik együtt. A vasárnapit, amikor a párbajt tartják, Lilu egyedül fogja végigcsinálni - magyarázta lapunknak egy a műsor készítésébe maximálisan belelátó bennfentes.

A jól értesült kolléga szerint azért választották ezt a variációt, mert hisznek abban, hogy Lilu profizmusa tökéletesen elég lesz ahhoz, hogy gördülékenyen menjen végig az adás. Bár Istenes is sokat tett a csatornáért az utóbbi időben, de egy ilyen volumenű show-t egyelőre még nem akarnak rábízni. Pedig információnk szerint Bence már késznek érzi magát arra, hogy akár egyedül is megbirkózzon a feladattal. Kétségtelen, hogy amikor az X-Faktor háttérműsorát vezette, már részese lehetett az év hagyományosan legdrágább költségvetésű műsorának. Sőt saját elmondása szerint a mostani lesz élete eddigi legnagyobb lehetősége.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: